Kurumsal
Uygulama

İnşaat Mühendisliği için 3B Görselleştirme
Gerçek zamanlı interaktif arazi görselleştirme ve Şehir Planlama

Peyzaj ve Şehir ve Bölge Planlama

CitySurf peyzaj ve şehir planlama projelerinin tasarım ve sunum sürecine katkıda bulunan bir uygulamadır. Şehir planlarını hazırlayan planlamacılar tasarımcılar projelerini kısa sürede internet ve yerel ağ üzerinden vatandaşın ve ilgili kişilerin kullanımına açabilirler.

CitySurf kentin farklı zaman senaryolarına göre bir sahne oluşturabilir. Bu sayede kentin farklı zamanlar arasındaki görünümlerine geçiş yapılarak 3Boyutlu ortamda simüle edilebilir ve sonuç sahneler video dosyası olarak kaydedilebilir. Oluşturduğumuz gerçek sahnelerde 3 boyutlu binalar ve gerçek görünümlü ağaç ve bitki türleri kullanılabilir. Arazi yüksekli modeli üzerinde gerçek zamanlı eğim, yükseklik haritaları oluşturarak planlama sürecine katkıda bulunur.

İnşaat Mühendisliği

Baraj, köprü ve bina tasarımlarını internet veya yerel ağınızdan yetki düzeyli paylaşıma açabilir ilgili kullanıcıların projeler hakkındaki görüşlerini toplayabilir gerekli değişiklikleri yaparak projeyi güncelleyebilir. Tasarıma çevresel diğer yapıların ne gibi bir etkisi olacağı 3 boyutlu arazi üzerinden izlenebilir.

İnşaat Mühendisleri ve sivil planlamacılar tasarım halinde olan projelerini gerçekçi olarak oluşturup ağ üzerinden geniş kitleler ile paylaşabilir. Geri beslemeler ile projelerini tekrar gözden geçirip son durumunu oluşturabilirler.

CitySurf 3B Görselleştime ile;
Bir projenin geliştirilmesi ve tanıtımı sürecini kolaylıkla yönetebilirsiniz,
Gerçek uydu görüntüsü ve arazi modeli üzerine 3B modeller oluşturabilir doku kaplayabilir CBS vektör ve raster katmanlarını ekleyebilirsiniz,
3 boyutlu foto-gerçekçi görüş özelliği ile taraflara, projenin estetik ve çevresel etkileri konusunda doğru sonuçlar ortaya koyarak kamu oyunu olumlu yönde etkiler.

Kullanıcılar

• Belediyeler
• Valilkler
• İller Bankası
• Çevre ve Orman Bakanlığı
• Turizm Bakanlığı
• Bayındırlık Bakanlığı
• Mimarlık- Mühendislik ve Şehir Planlama Büroları
• İnşaat Firmaları
• Üniversiteler

İnşaat Mühendisliği için 3B Görselleştirme Fotoğrafları İçin Tıklayın


Sayfayý Yazdýr

 
 

© 2011 - Tüm Hakları Saklıdır - PiriReis BiliÅŸim Teknolojileri Ltd. Åžti.
İkizler Bina A Blok K1-8 Teknokent 06531 ODTÜ Ankara
Tel: 90 (312) 210 18 16 Faks: 90 (312) 210 16 80 e-mail: info@citysurf.com.tr